Offer – frozen fish
LATIN NAME: Esox lucius
FISHING AREA: caught in inland waters
COMMON PIKE CARCASS
Size: 0.5 - 1 kg, 1-2 kg
Cut:
Packing: A34.02 kg, IQF
Production: inland
Origin: Canada
COMMON PIKE GUTTED
Size: 1-2kg, 2-4kg
Packing: A 34.02 kg, IQF
Production: onshore
Origin: Canada
COMMON PIKE FILLET WITH SKIN
Size: 200-400
Packing: A5kg, IQF, 5% glaze
Production: onshore
Origin: Canada
LATIN NAME: Sander lucioperca
FISHING AREA: caught in inland waters, FAO 27 N - eastern part of the Atlantic Ocean
COMMON PIKE-PERCH FILLET WITH SKIN
Size: 170-230 (glaze 20%), 300-500 (glaze 20%),
Packing: Ca 5kg, IQF
Production: land
Origin: Turkey, Kazakhstan
LATIN NAME: Oncorhynchus mykiss
FISHING AREA: breeding
GUTTED RAINBOW TROUT WITH HEAD
Size: 350- 400, 400-450, 500-700
Packing: IQF, A10
Production: breeding
Origin: Turkey, Chile
NAZWA ŁACIŃSKA: Dissostichus eleginoides
OBSZAR POŁOWOWY: FAO 41 pd. -zach. część O. Atlantyckiego, FAO 87 pd. - wsch. część O. Spokojnego, FAO 81 pd. - zach. O. Spokojnego, FAO 88 arktyczna część O. Spokojnego, FAO 48 arktyczna część O. Spokojnego, FAO 58 arktyczna i pd. część O. Indyjskiego,
ANTAR TUSZA
Rozmiar: 100-300, 300-600, 600-800, 800-1000
Cięcie:
Pakowanie: INT, Ca20
Produkcja: morska
Pochodzenie: Hiszpania