Rodzaje opakowań

Wszystkie produkty wędzone oferujemy w:

  • tradycyjnych 2-, 3- i 5-kilogramowych opakowaniach kartowych (luz),
  • zapakowane indywidualnie przy pomocy technologii MAP, Vacuum lub Second Skin,
  • zapakowane zbiorczo w 1- lub 2-kilogramowe tacki, pakowane przy pomocy technologii MAP,
  • głęboko mrożone zapakowane Vacuum,

Specjalne metody pakowania pozwalają na:

  • dłuższe zachowanie świeżości, bez konieczności stosowania dodatków do żywności,
  • ułatwiony i bezpieczny transport nawet na dalsze odległości,  
  • rozpoznawalność marki, która jest gwarancją jakości,

Vacuum

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.