Dorsz atlantycki tusza wędzony na gorąco

Dorsza znają i uwielbiają niemalże wszyscy. Jego mięso jest białe, soczyste, o delikatnym i neutralnym smaku,  a po obróbce cieplnej miomery łatwo oddzielają się od siebie. Doskonale smakuje zarówno z pieczywem jak i składnik past rybnych czy sałatek.

 

 

dorsz wędzony tusza

 

 

 

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.