Pstrąg patroszony z głową wędzony na gorąco

Pstrąg jest jedną z najbardziej lubianych ryb słodkowodnych, a w tradycyjnej kuchni pojawia się w różnych odsłonach. Nasza propozycja to pstrąg wędzony. Dzięki tradycyjnej metodzie wędzenia zachowuje swoje wartości odżywcze, a jego kremowe do bladoróżowego mięso jest niezwykle delikatne i soczyste. Możemy go podać np.: w oryginalnej sałatce z chrzanem lub dodać do risotto. 

 

 

Pstrąg patroszony z głową wędzony na gorąco Pstrąg filet

 

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.