Halibut filet wędzony na gorąco

Delikatne, białe, soczyste mięso pozbawione ości, nieco mniej tłusty od halibuta wędzonego w kawałkach. Doskonały w smaku, sprosta wymaganiom nawet najbardziej wymagających konsumentów. Doskonała propozycja ma wykwintną kolację.

 

Halibut filet wędzony na gorąco

 

 

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.