Jesiotr kawałki wędzony na gorąco

Jesiotr uważany był niegdyś za rybę królewską. W czasach cesarstwa rzymskiego potrawy z jesiotra dekorowane były kwiatami.

Naszą propozycją jest stek/kawałek wędzony na gorąco, obok którego nikt nie przejdzie obojętnie. To nieduża porcja ryby o delikatnym, kremowym mięsie, w którym oprócz kręgosłupa nie znajdziemy małych, kłopotliwych ości.

Wyborny smak sprawia, iż jest to doskonała propozycja dla restauratorów.

 

Jesiotr kawałki wędzony na gorąco

 

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.