Jesiotr polędwica wędzony na gorąco

Jesiotr jest to jeden z najstarszych gatunków ryb, jakie żyją obecnie na świecie. To ryba, która zachwyca swoim wyglądem, szerokimi możliwościami przyrządzenia oraz podania, a przede wszystkim smakiem.

Nasza propozycja to polędwica z jesiotra wędzona w tradycyjny sposób drewnem bukowym. Jego mięso jest kremowo-perłowe, zwarte, chude a zarazem soczyste. To źródło potasu, fosforu oraz wit. A. 

Polędwica to doskonała propozycja na uroczyste kolacje czy wykwintne śniadanie. Jego smak docenią nawet najbardziej wymagający goście.

 

Jesiotr polędwica wędzony na gorąco

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.