Karmazyn filet wędzony na gorąco

Doskonale wykrojony, pozbawiony wszelkich ości filet z kamazyna zachwyci smakiem czysto-białego, delikatnego i soczystego mięsa. Wędzony w tradycyjny sposób to prawdziwy rarytas dla smakoszy ryb wędzonych. Można go podać na kanapce ze śmietankowym serkiem i przyozdobić liśćmi bazylii bądź pietruszki lub poeksperymentować dodając do niego awokado i orzechy w sałatce. W krajach azjatyckich zazwyczaj podawany jest z dodatkiem past curry.

Ze względu na wyborny smak i niewielką popularność to doskonała propozycja dla restauracji na wykwintne, oryginalne kolacje.

 

karmazyn atlantycki - tusza Karmazyn filet wędzony na gorąco

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.