Krewetki argentyńskie wędzone na gorąco

Krewetki zazwyczaj podaje się smażone, duszone w sosach lub gotowane i dodane do sałatki. Nasza propozycja jest inna  – to duża krewetka prosto z Ameryki Pd. uwędzona według tradycyjnych receptur z dodatkiem aromatycznych przypraw. Mięso białe do lekko różowego, delikatne i kremowe.

To prawdziwa gratka dla wielbicieli owoców morza, a także doskonała propozycja na wykwintną kolację.

 

 

Krewetki argentyńskie wędzone na gorąco 

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.