Makrela “Kippers” filet wędzony na zimno

Kolejna propozycja z fileta makrelowego, tym razem jednak wędzonego na zimno. Mięso perłowe, zwarte, o wyśmienitym, głębokim smaku jaki nadaje mu mieszanka przypraw użyta w procesie marynowania. Znajdziemy tu smak zarówno popularnych liści laurowych, jak i niezbyt często używanego w polskiej kuchni goździka czy kolendry.

Bardzo oryginalny smak oraz łatwość podania sprawia, iż jest to znakomita propozycja dla restauracji, które lubią zaskakiwać swoich klientów.

 

Makrela filet “Kippers” wędzona na zimno

 

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.