Panga

NAZWA: Panga

NAZWA ŁACIŃSKA: Megalaspis cordyla

OBSZAR POŁOWOWY: hodowla

 

Panga to ryba hodowlana. W zależności od intensyfikacji hodowli ma różną wartość odżywczą. Jej mięso jest białe, pozbawione całkowicie charakterystycznego dla ryb smaku i zapachu. Jej zaletą jest również niska cena.

 

W sprzedaży:

 

PANGA FILET BEZ SKÓRY

Rozmiar: 220-280 g

Pakowanie: SHP, A 10 kg 

Produkcja: hodowla

Pochodzenie: Chiny 

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.