Sielawa amerykańska patroszona z głową wędzona na gorąco

Sielawa amerykańska to dzika ryba słodkowodna, poławiana w zimnych i czystych jeziorach Kanady. Jej mięso jest kremowo-perłowe, delikatne i bardzo cenione przez lokalnych konsumentów. Doskonała z kawałkiem chrupiącego pieczywa lub jako składnik np.: pasty rybnej. Warto spróbować i wyrobić sobie własne zdanie.

 

Sielawa patroszona z głową wędzona na gorąco

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.