Śledź filet wędzony na zimno

Kolejna propozycja z fileta śledziowego – tym razem wędzony na zimno. Mięso barwy perłowej, zwarte i smaczne.

Ze względu na tradycję spożywania śledzia w Polsce, nie powinno go zabraknąć w menu restauracyjnym czy weselnym.

 

 

Śledź filet wędzony na zimno

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.