Łosoś pacyficzny nerka filet wędzony na zimno

Doskonała propozycja na wykwintną kolację  –  filet z dzikiego łososia pacyficznego zachwyci rzadko spotykanym ubarwieniem oraz wybornym smakiem. Wędzenie na zimno sprawia, że mięso jest delikatne a zarazem zwarte, bez problemu pokroimy je w cienkie plastry. Można go podać na chrupiącej bagietce z odrobina śmietankowego serka i ozdobić koperkiem, dodać do makaronu, sałatki lub zrobić pyszny tatar dodając szalotkę i kapary.

To doskonała propozycja dla restauratorów oraz organizatorów wesel.

 

 

Łosoś pacyficzny nerka filet wędzony na zimno

Seamor
Zaawansowane ustawienia cookies

W naszym serwisie używamy plików cookies (tzw. ciasteczek), które zapisują się w przeglądarce internetowej Twojego urządzenia.
Dzięki nim zapewniamy prawidłowe działanie strony internetowej, a także możemy lepiej dostosować ją do preferencji użytkowników. Pliki cookies umożliwiają nam analizę zachowania użytkowników na stronie, a także pozwalają na odpowiednie dopasowanie treści reklamowych, również przy współpracy z wybranymi partnerami. Możesz zarządzać plikami cookies, przechodząc do Ustawień. Informujemy, że zgodę można wycofać w dowolnym momencie. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce Cookies.